Aglaia Festival

16, 17 i 18 d’Agost de 2019 a Maò – Menorca
Un festival produït per Clariana Productions.

Sobre l’Aglaia Festival

Aglaia Festival neix del desig de Clariana Productions de normalitzar la presència de talent emergent femení a les escenes musicals a nivell global.

En la seva primera edició i per començar el camí d’un projecte ambiciós que espera créixer i esdevenir una referència a nivell internacional en quant a la valoració i presentació de creadores.

Aglaia Festival ofereix enguany una plataforma d’exhibició a artistes emergents femenines de l’escena balear. Aquesta primera edició d’Aglaia es celebrarà els dies 16, 17 i 18 d’agost del 2018 en el marc incomparable d’Es Claustre, a Maò, capital de l’illa de Menorca.

Aglaia Festival es crea com un esdeveniment vinculat al territori, tant en la seva localització com en les propostes musicals en aquesta edició, posant en valor la idiosincràsia de la comunitat creadora, així com la singularitat arquitectònica i geogràfica i amb la idea de créixer i obrir les seves portes a creadores de tots els països del mon.

Aglaia Festival es compromet, a més, amb la qualitat, l’originalitat i la varietat d’estils musicals i posa tots els mitjans necessaris per a complir els seus objectius.

Aglaia Festival cerca així normalitzar la presència de nous talents femenins i facilitar a les audiències la descoberta d’aquestes promeses emergents.

AglaiaFestival està dirigit a la població de Menorca així com als estiuejants i visitants de diverses procedències i als professionals de la música amb desig de descobrir un so nou.

Estigues al dia amb les últimes noticies del Aglaia Festival

Rep les nostres Newsletters