Qui som a Clariana Productions

Clariana Productions som Clara i Anna. Des de Londres hem decidit tornar a fer el que veritablement ens apassiona i arrenquem amb Aglaia Festival. Wait and see...

Clariana Productions és una productora d’esdeveniments culturals que té per objectius:

donar forma i entendre el mon en que vivim promovent l’activitat creativa en totes les seves manifestacions, connectant-la amb altres cultures, articulant noves idees i posant en valor l’expressió creativa i cultural apropant-la a l’audiència més amplia i variada possible.

Anna Miquel

L’Anna, sempre enfocada en la comunicació 

en les seves diverses branques, inicia la seva experiència en el camp de la gestió cultural a París, on durant set anys treballa com agent de premsa, manager i road manager per l’orquestra Paris Barcelona Swing Connection girant per tota Europa amb èxit.

Torna a Barcelona

i treballa com agent de premsa per la productora Swingfònic Productions, impulsant projectes com Jazz a les fosques, Jazz a Gràcia o el Festival de Blues Jazz i Gòspel a Roses. Posteriorment treballa com agent de premsa per la discogràfica Auvidis/Naïve, (Pink Martini, Muse…etc) i finalment crea la seva pròpia empresa de promoció i producció, ComunicArt.

ComunicArt col·labora en la creació de l’ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) associació que gestiona durant 8 anys. ComunicArt porta a terme les campanyes de premsa de festivals com el Festival del Mil.lenni , Festival Únicas, Festival Cruïlla entre d’altres, treballant amb artistes com Maria Dolores Pradera, Georges Moustaki, Lolita, Maceo Parker, Enrique Morente, Maria Bethania, Gilberto Gil, etc.

A l’any 2010 l’Anna es trasllada a Londres

on desprès d’una col.laboració amb la discogràfica Sargasso co-crea la productora cultural Clariana Productions.

Estem en contacte