Qui som a Clariana Productions

Clariana Productions som Clara i Anna. Des de Londres hem decidit tornar a fer el que veritablement ens apassiona i arrenquem amb Aglaia Festival. Wait and see...

.

Clariana Productions és una productora d’esdeveniments culturals que té per objectius:

donar forma i entendre el mon en que vivim promovent l’activitat creativa en totes les seves manifestacions, connectant-la amb altres cultures, articulant noves idees i posant en valor l’expressió creativa i cultural apropant-la a l’audiència més amplia i variada possible.

Clara Holgado

 

La Clara és especialista

en el desenvolupament de negocis internacionals tant en l’àmbit cultural com en el de l’empresa, compta amb més de 16 anys d’experiència en la gestió de carreres artístiques i la producció d’esdeveniments culturals, especialment al sector de la música.

Des de Barcelona crea Esferes Transferències Culturals s.l., dirigeix les carreres artístiques, produccions, i les gires d’artistes com Maria del Mar Bonet i Refree i produeix esdeveniments culturals que giren a nivell nacional i internacional.

Com a encàrrec de la UE dissenya, dirigeix i produeix

l’esdeveniment cultural a l’Òpera del Cairo (Egipte), per la primera trobada entra la Lliga de Països Àrabs i els delegats de la Comissió Europea, amb presència d’artistes de tot el Mediterrani.

Actualment des de Londres co-funda

Clariana Productions i produeix el Festival Aglaia.

Anna Miquel

L’Anna, sempre enfocada en la comunicació 

en les seves diverses branques, inicia la seva experiència en el camp de la gestió cultural a París, on durant set anys treballa com agent de premsa, manager i road manager per l’orquestra Paris Barcelona Swing Connection girant per tota Europa amb èxit.

Torna a Barcelona

i treballa com agent de premsa per la productora Swingfònic Productions, impulsant projectes com Jazz a les fosques, Jazz a Gràcia o el Festival de Blues Jazz i Gòspel a Roses. Posteriorment treballa com agent de premsa per la discogràfica Auvidis/Naïve, (Pink Martini, Muse…etc) i finalment crea la seva pròpia empresa de promoció i producció, ComunicArt.

ComunicArt col·labora en la creació de l’ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) associació que gestiona durant 8 anys. ComunicArt porta a terme les campanyes de premsa de festivals com el Festival del Mil.lenni , Festival Únicas, Festival Cruïlla entre d’altres, treballant amb artistes com Maria Dolores Pradera, Georges Moustaki, Lolita, Maceo Parker, Enrique Morente, Maria Bethania, Gilberto Gil, etc.

A l’any 2010 l’Anna es trasllada a Londres

on desprès d’una col.laboració amb la discogràfica Sargasso co-crea la productora cultural Clariana Productions.

Estem en contacte

 

Share This